Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

Noticies  

Pessebres. El cap de setmana de la Candelera (2 i 3 de febrer) serà l'últim per a poder veure l'exposició de pessebres a la nostra parròquia. L'horari de visita és d'11 a 14 y de 5 a 21h. No deixeu de visitar-los. El preu de l'entrada pels adults és de 2'5€. Els infants menors de 7 anys no paguen entrada.

Reunió de pares de la catequesi. El dimarts dia 12, a les 18:30h, tindrem la propera reunió de pares i mares de la catequesi, per a parlar de la marxa del curs, comentar distints aspectes de la vida de la catequesi a la nostra parròquia, i per oferir un àmbit de formació també per als pares i mares.  

Xerrada Parroquial de formació d'adults. El següent dimarts en què tindrem la xerrada de formació d'adults, serà el dia 26 de febrer, a les 19h, en la qual prosseguirem el comentari dels primers capítols del gènesi.

Emaus i Effetà Betlem a la Web. Estrenem una nova entrada a la nostra web dedicada als recesos i activitats que tenim amb els grups d'Emaus i Effetà de la nostra parròquia.

Ja s'ha obert la inscripció de caminants per al proper recés d'homes, que serà el cap de setmana del 15 al 17 de març. Trobareu aqui el formulari d'inscripció.

Donatius. S'ha fet moltes millores a la parròquia al llarg dels últims mesos, com ara millorar la il·luminació de les capelles laterals, s'han arreglat les teules dels sostres que provocaven humitats dins l'església, i s'han canviat algunes caixetes de donatius que s'havien trencat. Ara s'està reparant i repintant les humitats que s'havien filtrat dins l'església, seguirem millorant la il·luminació del sostre, i sobretot està previst de pintar l'entrada de l'església i posar panells informatius de la història de la parròquia. Tot s'ha de pagar, per la qual cosa, si voleu contribuir-hi, podeu fer el vostre donatiu per Internet, tot clicant aquí: Donació/Donate

Resultat d'imatges de donate

Visita Turística a la Web. Després de la positiva experiència de l'estiu passat, de tenir amb nosaltres un grup de joves de l'associació Nartex, que es dediquen a evangelitzar a través de l'art, que oferien visites guiades de la nostra parròquia als turistes que ho desitjaven, i que han estat força els que ho van sol·licitar, hem decidit posar "virtualment" per internet aquest recorregut, per tal que tothom pugui seguir la història, l'arquitectura i l'art que hi és present en la nostra església. Podeu accedir-hi a traves de la web de la parròquia, tot prement el botó que indica la vistita turística. Hom pot seleccionar l'idioma en la mateixa pàgina web d'entrada de la parròquia. Link

 

Emmaus i Effetà Betlem

 

Benvolgut/da

Aquesta és la pàgina Web de les activitats d'Emmaus i Effetà de la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem.

Resultat d'imatges de discipulos emaus evangelio


Propers Recesos de la parròquia de la Mare de Déu de Betlem

Emaus Homes

Emaus Dones

Effetà