Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

Noticies  

Xerrada parroquial. El dimarts dia 13 de març, a les 19h tindrem la propera xerrada de formació d'adults, a la sala del Roser. Reflexionarem sobre la lògica del perdó. Qui ha de començar a perdonar? S'ha de perdonar sempre? S'han d'oblidar les ferides? Hi sou tots convidats!

Col·lecta del dia del Seminari. El cap de setmana del 18 de març es farà la col·lecta especial per ajudar al sosteniment del Seminari Conciliar de Barcelona. Sigueu generosos!

Sant Josep. La diada de sant Josep, aquest any cau en dilluns. Malgrat ser una festivitat de l'Església universal, per ser dia laborable, el sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona ha dispensat del precepte d'anar a Missa; tanmateix, tots els que pugueu, és bo de participar aquest dia en la celebració eucarística, per tractar-se del patró de l'Església, el patró dels seminaris, i el patró de la bona mort. Que aprofitem aquest dia per pregar per les vocacions al sacerdoci i per la santedat dels sacerdots.  

Viacrucis. Tots els divendres de Quaresma, a les 19h, començant el dia 16 de febrer, celebrem el Viacrucis dins l'església per acompanyar Jesús camí de la Creu i unir-nos a la seva passió. Hi sou tots convidats!

Grups de la parròquia. El dimecres 14 de març hi ha trobada del grup de joves, d'edats entre 25 i 33 anys. El divendres dia 16 li toca al grup de professionals. El dissabte dia 17 al grup de matrimonis joves.

Hora santa. Tots els dijous, de 18:30 a 20, tenim a la nostra parròquia, exposició amb el Santíssim Sagrament, a la capella de l'Eucaristia. És un bon moment per acompanyar Jesús sagramentat i dedicar una bona estona a la pregària personal. Aprofiteu-ho!

Visita Turística a la Web. Després de la positiva experiència d'aquest estiu, de tenir amb nosaltres un grup de joves de l'associació Nartex, que es dediquen a evangelitzar a través de l'art, que oferien visites guiades de la nostra parròquia als turistes que ho desitjaven, i que han estat força els que ho van sol·licitar, hem decidit posar "virtualment" per internet aquest recorregut, per tal que tothom pugui seguir la història, l'arquitectura i l'art que hi és present en la nostra església. Podeu accedir-hi a traves de la web de la parròquia, tot prement el botó que indica la vistita turística. Hom pot seleccionar l'idioma en la mateixa pàgina web d'entrada de la parròquia. Link: http://mdbetlem.net/VTIntroduccio.html

 

Full parroquial 

Full pasqua 2017 


______________________________________

full Nadal 2016Full Setmana Santa 2016Full008Full07Full6Full0005

Full0004Full ParroquialFull 002Full 003