Parr˛quia de la
Mare de DÚu de Betlem
c. XuclÓ 2, 08001 Barcelona
933183823
mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

 Noticies  

Confirmacions. El dissabte dia 6 de maig, a les 20h, tindrem la confirmaciˇ dels joves de la parr˛quia que s'han estat preparant durant dos anys.

Acolitat del nostre seminarista. El seminarista de la nostra parr˛quia, AgustÝ Vives, rebrÓ el ministeri de l'acolitat el dilluns dia 8 de maig, al Seminari Conciliar (c. Diputaciˇ 232), a les 20h. Aquest Ús un pas previ a l'admissiˇ d'ordres i al diaconat, amb vistes a l'ordenaciˇ sacerdotal. Tots els que volgueu hi poder anar a acompanyar-lo i a participar-hi.

Jornada Mundial de pregÓria per les vocacions i Jornada per les vocacions natives. El diumenge 7 de maig se celebra, a nivell de l'EsglÚia universal, les Jornades mundials de pregÓria per les Vocacions i tambÚ per les vocacions natives. El lema d'enguany Ús "Impulsats per l'Esperit de Missiˇ". Hi  podeu colĚlaborar amb la pregÓria i amb aportacions econ˛miques.

Reunio de pares de catequesi. El dimarts dia 16 de maig, tindrÓ lloc la propera i ˙ltima trobada de l'any de pares de catequesi, per preparar les primeres comunions, per comentar la marxa del curs i per la formaciˇ de pares. La reuniˇ comenšarÓ a les 18:30h i a caba a les 19:45h.

Xerrada parroquial de formaciˇ d'adults. El dimarts dia 23 de maig, a les 19h, hi haurÓ la trobada de formaciˇ d'adults, tot comentant la segona part del pla pastoral que el bisbe ha demanat d'estudiar i d'aprofundir en les parr˛quies. Hi sou tots convidats.

Excursio a Montserrat. El dissabte dia 3 de juny tenim programada una excursiˇ parroquial, junt amb el casal l'Abrigall dels avis, per a visitar a la patrona de la nostra terra. Cal apuntar-se a la sagristia. Sortirem a les 9 del matÝ, participarem a la missa conventual de les 11, visitarem algun aspecte de Montserrat i dinarem plegats al restaurant. En acabar tornarem a la parr˛quia, per arribar cap a les 6 de la tarda. El preu aproximat,  pendent de confirmaciˇ, segons el preu de l'autocar i el dinar, serÓ de 35€.

 

 

 

 

 

 

 

Full parroquial 

Full pasqua 2017 


______________________________________

full Nadal 2016Full Setmana Santa 2016Full008Full07Full6Full0005

Full0004Full ParroquialFull 002Full 003