Parròquia de la
Mare de Déu de Betlem
c. Xuclà 2, 08001 Barcelona
933183823
mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

 Noticies  

Horaris de Misses. Durant el mes d'agost, i per motius de manca de capellans que puguin atendre les misses, se suprimirà la missa de 13h de dilluns a dissabte, celebrant només la missa d'11h en castellà i la missa de 20h en català.

Vacances. Arriba l'estiu i comencen les vacances de molts de nosaltres. S'acaben les activitats parroquials que reprendrem el mes de setembre i octubre proper. S'ha acabat la catequesi, els grups de confirmació, els grups de joves i de matrimonis, el casal d'avis l'Abrigall, les xerrades parroquials, i altres activitats. Donem gràcies a Déu pels fruits d'aquest curs, aprofitem l'estiu per apropar-nos més a Déu, per descansar, i resem pel proper curs parroquial.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serveis parroquials

Despatx parroquial

c. Xuclà, 2;

telf. 933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Baptismes

Els bateigs tenen lloc els dissabtes o diumenges, a convenir. Cal avisar amb certa anticipació per preparar la celebració. Hi ha una reunió de pares prèvia.

Comunions a malalts

Es distribueix a les cases a aquelles persones que per edat o per malaltia no poden anar a l'església. Cal que aviseu als mossens o a la sagristia.

Matrimonis

A les parelles que desitgen casar-se se'ls demana que vinguin a la parròquia tres o quatre mesos abans, per tal de poder fer l'acolliment, preparar el matrimoni, tramitar els documents i realitzar el curset prematrimonial.