Parròquia de la
Mare de Déu de Betlem
c. Xuclà 2, 08001 Barcelona
933183823
mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

 Noticies  

Confirmacions. El dissabte dia 6 de maig, a les 20h, tindrem la confirmació dels joves de la parròquia que s'han estat preparant durant dos anys.

Acolitat del nostre seminarista. El seminarista de la nostra parròquia, Agustí Vives, rebrà el ministeri de l'acolitat el dilluns dia 8 de maig, al Seminari Conciliar (c. Diputació 232), a les 20h. Aquest és un pas previ a l'admissió d'ordres i al diaconat, amb vistes a l'ordenació sacerdotal. Tots els que volgueu hi poder anar a acompanyar-lo i a participar-hi.

Jornada Mundial de pregària per les vocacions i Jornada per les vocacions natives. El diumenge 7 de maig se celebra, a nivell de l'Esgléia universal, les Jornades mundials de pregària per les Vocacions i també per les vocacions natives. El lema d'enguany és "Impulsats per l'Esperit de Missió". Hi  podeu col·laborar amb la pregària i amb aportacions econòmiques.

Reunio de pares de catequesi. El dimarts dia 16 de maig, tindrà lloc la propera i última trobada de l'any de pares de catequesi, per preparar les primeres comunions, per comentar la marxa del curs i per la formació de pares. La reunió començarà a les 18:30h i a caba a les 19:45h.

Xerrada parroquial de formació d'adults. El dimarts dia 23 de maig, a les 19h, hi haurà la trobada de formació d'adults, tot comentant la segona part del pla pastoral que el bisbe ha demanat d'estudiar i d'aprofundir en les parròquies. Hi sou tots convidats.

Excursio a Montserrat. El dissabte dia 3 de juny tenim programada una excursió parroquial, junt amb el casal l'Abrigall dels avis, per a visitar a la patrona de la nostra terra. Cal apuntar-se a la sagristia. Sortirem a les 9 del matí, participarem a la missa conventual de les 11, visitarem algun aspecte de Montserrat i dinarem plegats al restaurant. En acabar tornarem a la parròquia, per arribar cap a les 6 de la tarda. El preu aproximat,  pendent de confirmació, segons el preu de l'autocar i el dinar, serà de 35€.

 

 

 

 

 

 

 

Serveis parroquials

Despatx parroquial

c. Xuclà, 2;

telf. 933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Baptismes

Els bateigs tenen lloc els dissabtes o diumenges, a convenir. Cal avisar amb certa anticipació per preparar la celebració. Hi ha una reunió de pares prèvia.

Comunions a malalts

Es distribueix a les cases a aquelles persones que per edat o per malaltia no poden anar a l'església. Cal que aviseu als mossens o a la sagristia.

Matrimonis

A les parelles que desitgen casar-se se'ls demana que vinguin a la parròquia tres o quatre mesos abans, per tal de poder fer l'acolliment, preparar el matrimoni, tramitar els documents i realitzar el curset prematrimonial.