Parròquia de la
Mare de Déu de Betlem
c. Xuclà 2, 08001 Barcelona
933183823
mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

 Noticies  

Horaris de Setmana Santa
Dijous Sant, dia 13 d’abril:
-       ­19h. Celebració de la Cena del Senyor (la col·lecta serà lliurada a Caritas diocesana).

Divendres Sant, dia 14 d’abril:
-       10:30h. Laudes i ofici de lectures.
-       11. Viacrucis.
-       17h. Celebració de la Passió del Senyor (La col·lecta serà destinada a les comunitats cristianes de Terra Santa).

Dissabte Sant, dia 15 d’abril:
-       22h. Vigília Pasqual.

Diumenge de Pasqua, dia 16 d’abril:
-       L’horari de Misses serà el propi de tots els diumenges.

Reces d'Emaus d'homes. El cap de setmana del 21 al 23 d'abril tindrem el proper recés d'emaus d'homes de la parròquia a Vilafranca del Penedés. Pregueu pels fruits espirituals!

Grup de matrimonis joves. El dissabte dis 29 d'abril, a les 21h, propera trobada del grup de matrimonis joves de la parròquia.

Confirmacions. El dissabte dia 6 de maig, a les 20h, tindrem la confirmació dels joves de la parròquia que s'han estat preparant durant dos anys.

 

 

 

 

Serveis parroquials

Despatx parroquial

c. Xuclà, 2;

telf. 933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Baptismes

Els bateigs tenen lloc els dissabtes o diumenges, a convenir. Cal avisar amb certa anticipació per preparar la celebració. Hi ha una reunió de pares prèvia.

Comunions a malalts

Es distribueix a les cases a aquelles persones que per edat o per malaltia no poden anar a l'església. Cal que aviseu als mossens o a la sagristia.

Matrimonis

A les parelles que desitgen casar-se se'ls demana que vinguin a la parròquia tres o quatre mesos abans, per tal de poder fer l'acolliment, preparar el matrimoni, tramitar els documents i realitzar el curset prematrimonial.