Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

Noticies  

Horaris de Misses. Per motius de manca de capellans que puguin atendre les misses, se suprimirà, des del primer dia d'agost fins el 15 de setembre la missa de 13h de dilluns a divendres, celebrant només la missa d'11h en castellà i la missa de 20h en català. 

Vacances. Arriba l'estiu i comencen les vacances de molts de nosaltres. S'acaben les activitats parroquials que reprendrem el mes de setembre i octubre proper. S'ha acabat la catequesi, els grups de confirmació, els grups de joves i de matrimonis, el casal d'avis l'Abrigall, les xerrades parroquials, i altres activitats. Donem gràcies a Déu pels fruits d'aquest curs, aprofitem l'estiu per apropar-nos més a Déu, per descansar, i resem pel proper curs parroquial.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serveis parroquials

Despatx parroquial

c. Xuclà, 2;

telf. 933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Baptismes

Els bateigs tenen lloc els dissabtes o diumenges, a convenir. Cal avisar amb certa anticipació per preparar la celebració. Hi ha una reunió de pares prèvia.

Comunions a malalts

Es distribueix a les cases a aquelles persones que per edat o per malaltia no poden anar a l'església. Cal que aviseu als mossens o a la sagristia.

Matrimonis

A les parelles que desitgen casar-se se'ls demana que vinguin a la parròquia tres o quatre mesos abans, per tal de poder fer l'acolliment, preparar el matrimoni, tramitar els documents i realitzar el curset prematrimonial.