Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

 

Noticies  

Confirmacions. El diumenge dia 26 de maig, a les 12:30h, el Sr. Cardenal Mons. Juan José Omella, vindrà a confirmar els joves que s'han estat preparant durant dos anys. En ser una missa força llarga, s'uniran les misses de 12 i de 13, la qual cosa no hi haurà la missa de 13, i la missa que celebrarem serà bilingüe, català i castellà.

Xerrada parroquial. El dimarts dia 28 de maig, a les 19h, tindrem la propera xerrada de formació d'adults. El tema que tractarem serà sobre l'Eucaristia i el Sagrat Cor de Jesús. Hi sou tots convidats!

Projecte Apòstols. En un Consell parroquial es va decidir de tirar endavant completar les escultures dels apòstols, que estan a les columnes de la nau central. Fins ara hi ha només tres d'ells, sant Pere, sant Joan i sant Pau. Hem encarregat a l'escultor Xavier Bartumeus que acabi els que falten, i ja ha esculpit l'apòstol Tomàs. Esperem que amb el termini d'un any tinguem tots al seu lloc, enbellint així la nostra església. Agrairem totes les aportacions que pugueu fer per acabar aquest projecte. Aquí podeu veure la nova escultura, que exposarem en breu a la parròquia, de l'apòstol Tomàs.

sant Tomàs

Trobada diocesana a la Sagrada Família. El Bisbat ha organitzat una trobada diocesana, oberta a tothom qui vulgui, a la Sagrada Família, pel dia diumenge 2 de juny a les 18h. No calen entrades, però l'aforament és limitat, així que des de les 17h estarà oberta, per la façana de la nativitat, l'entrada al temple. No hi haurà missa, sinó una reflexió sobre el pla pastoral, especialment sobre la fraternitat, que és el tema que ha focalitzat l'activitat de la diòcesi aquest any. Hi sou tots convidats!

Donatius. S'ha fet moltes millores a la parròquia al llarg dels últims mesos, com ara millorar la il·luminació de les capelles laterals, s'han arreglat les teules dels sostres que provocaven humitats dins l'església, i s'han canviat algunes caixetes de donatius que s'havien trencat. Ara s'està reparant i repintant les humitats que s'havien filtrat dins l'església, seguirem millorant la il·luminació del sostre, i sobretot està previst de pintar l'entrada de l'església i posar panells informatius de la història de la parròquia. Tot s'ha de pagar, per la qual cosa, si voleu contribuir-hi, podeu fer el vostre donatiu per Internet, tot clicant aquí: Donació/Donate

Resultat d'imatges de donate

Visita Turística a la Web. Després de la positiva experiència de l'estiu passat, de tenir amb nosaltres un grup de joves de l'associació Nartex, que es dediquen a evangelitzar a través de l'art, que oferien visites guiades de la nostra parròquia als turistes que ho desitjaven, i que han estat força els que ho van sol·licitar, hem decidit posar "virtualment" per internet aquest recorregut, per tal que tothom pugui seguir la història, l'arquitectura i l'art que hi és present en la nostra església. Podeu accedir-hi a traves de la web de la parròquia, tot prement el botó que indica la vistita turística. Hom pot seleccionar l'idioma en la mateixa pàgina web d'entrada de la parròquia. Link

 

 

Retransmissió de les adoracions del grup d'homes d'Emaus de la parròquia de la Mare de Déu de Betlem