Parr˛quia de la
Mare de DÚu de Betlem
c. XuclÓ 2, 08001 Barcelona
933183823
mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

 Noticies  

Jornada arxiprestal. El dissabte 17 de juny, a les 17h, tindrÓ lloc la propera jornada arxiprestal anual, de totes les parr˛quies de la Rambles i Poble Sec. La trobada es farÓ a la parr˛quia de Sant AgustÝ. Hi haurÓ diverses activitats i acabarÓ amb l'Eucaristia a les 19h. Hi sou tots convidats a participar-hi!!!

Corpus a la Catedral. El diumenge 18 de juny, festivitat del Corpus, tindrÓ lloc a la Catedral de Barcelona, la Missa presidida per l'Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, al pla de la Seu, i la processˇ del Corpus, pels carrers de la ciutat. La cerim˛nia comenšarÓ a les 18:30h i som convidats a participar-hi, per adorar Jes˙s sagramentat.

ColĚlecta de Caritas. El diumenge 18 de juny, en celebrar la festivitat del Corpus, es farÓ una colĚlecta especial per les necessitats de Caritas diocesana. Segueu generosos per atendre els mÚs necessitats de la nostra societat. Que l'amor a Crist ens dugui a un amor mÚs gran als germans mÚs vulnerables.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vida parroquial

Catequesi

Es preparen els nens i nenes per a la primera comuniˇ els dimarts escolars a les 17:30, fins les 18:45h.

Tots els infants de la catequesi han de participar en la missa de 13h del diumenge, en la qual fan d'escolans.

TambÚ s'ha format un grup coral d'infants de la catequesi, per cantar durant la missa dominical, que assajen els dijous a les 17:30h.

Pels que ja han celebrat la comuniˇ, hi ha, tambÚ, a la parr˛quia, la catequesi de confirmaciˇ, que tÚ lloc els dissabtes, de 17h a 18h, a cÓrrec del seminarista de la parr˛quia, Jordi DomŔnech.

Abrigall dels avis

A la nostra parroquia tenim un casal d'avis -l'Abrigall- que es troben tots els dimecres a partir de les 17h fins les 19h, on tenen xerrades, activitats diverses, i on es troben per fomentar l'amistat.

Grup de joves universitaris

El primer i tercer dimecres de mes, de 21 a 22:30h, tenim una reuniˇ amb nois i noies d'edats de 18 a 24 anys, on sopem junts i desprÚs hi ha una xerrada o estona de pregÓria. 

Grup de joves post-universitaris

El segon i quart dimecres de mes, de 21 a 22:30h, tenim una reuniˇ amb nois i noies d'edats de 25 a 35 anys, on sopem junts i desprÚs hi ha una xerrada o estona de pregÓria.

Grup de professionals

Els dijous cada tres setmanes ens reunim una colla d'edats entre 35 i 55 anys, per parlar de diversos temes. Les trobades sˇn a les 21h i acaben a les 22:30h, i s'inicia sempre amb un sopar.

Recesos d'Emaus

La parr˛quia organitza dos cops l'any uns recesos anomenats d'Emmaus, a la tardor i a la primavera, uns d'homes i altres de dones. Tots els qui han participat, tenen una trobada setmanal a la parr˛quia, d'adoraciˇ, pregÓria i preparaciˇ dels propers recesos. Les dones tenen la trobada els dilluns de 20:30h fins les 22h, i els homes els dimarts, de 20:30h fins les 22h. Sovint fem trobades conjutes d'homes i dones.