Parr˛quia de la
Mare de DÚu de Betlem
c. XuclÓ 2, 08001 Barcelona
933183823
mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

 Noticies  

Confirmacions. El dissabte dia 6 de maig, a les 20h, tindrem la confirmaciˇ dels joves de la parr˛quia que s'han estat preparant durant dos anys.

Acolitat del nostre seminarista. El seminarista de la nostra parr˛quia, AgustÝ Vives, rebrÓ el ministeri de l'acolitat el dilluns dia 8 de maig, al Seminari Conciliar (c. Diputaciˇ 232), a les 20h. Aquest Ús un pas previ a l'admissiˇ d'ordres i al diaconat, amb vistes a l'ordenaciˇ sacerdotal. Tots els que volgueu hi poder anar a acompanyar-lo i a participar-hi.

Jornada Mundial de pregÓria per les vocacions i Jornada per les vocacions natives. El diumenge 7 de maig se celebra, a nivell de l'EsglÚia universal, les Jornades mundials de pregÓria per les Vocacions i tambÚ per les vocacions natives. El lema d'enguany Ús "Impulsats per l'Esperit de Missiˇ". Hi  podeu colĚlaborar amb la pregÓria i amb aportacions econ˛miques.

Reunio de pares de catequesi. El dimarts dia 16 de maig, tindrÓ lloc la propera i ˙ltima trobada de l'any de pares de catequesi, per preparar les primeres comunions, per comentar la marxa del curs i per la formaciˇ de pares. La reuniˇ comenšarÓ a les 18:30h i a caba a les 19:45h.

Xerrada parroquial de formaciˇ d'adults. El dimarts dia 23 de maig, a les 19h, hi haurÓ la trobada de formaciˇ d'adults, tot comentant la segona part del pla pastoral que el bisbe ha demanat d'estudiar i d'aprofundir en les parr˛quies. Hi sou tots convidats.

Excursio a Montserrat. El dissabte dia 3 de juny tenim programada una excursiˇ parroquial, junt amb el casal l'Abrigall dels avis, per a visitar a la patrona de la nostra terra. Cal apuntar-se a la sagristia. Sortirem a les 9 del matÝ, participarem a la missa conventual de les 11, visitarem algun aspecte de Montserrat i dinarem plegats al restaurant. En acabar tornarem a la parr˛quia, per arribar cap a les 6 de la tarda. El preu aproximat,  pendent de confirmaciˇ, segons el preu de l'autocar i el dinar, serÓ de 35€.

 

 

 

 

 

 

 

Vida parroquial

Catequesi

Es preparen els nens i nenes per a la primera comuniˇ els dimarts escolars a les 17:30, fins les 18:45h.

Tots els infants de la catequesi han de participar en la missa de 13h del diumenge, en la qual fan d'escolans.

TambÚ s'ha format un grup coral d'infants de la catequesi, per cantar durant la missa dominical, que assajen els dijous a les 17:30h.

Pels que ja han celebrat la comuniˇ, hi ha, tambÚ, a la parr˛quia, la catequesi de confirmaciˇ, que tÚ lloc els dissabtes, de 17h a 18h, a cÓrrec del seminarista de la parr˛quia, Jordi DomŔnech.

Abrigall dels avis

A la nostra parroquia tenim un casal d'avis -l'Abrigall- que es troben tots els dimecres a partir de les 17h fins les 19h, on tenen xerrades, activitats diverses, i on es troben per fomentar l'amistat.

Grup de joves universitaris

El primer i tercer dimecres de mes, de 21 a 22:30h, tenim una reuniˇ amb nois i noies d'edats de 18 a 24 anys, on sopem junts i desprÚs hi ha una xerrada o estona de pregÓria. 

Grup de joves post-universitaris

El segon i quart dimecres de mes, de 21 a 22:30h, tenim una reuniˇ amb nois i noies d'edats de 25 a 35 anys, on sopem junts i desprÚs hi ha una xerrada o estona de pregÓria.

Grup de professionals

Els dijous cada tres setmanes ens reunim una colla d'edats entre 35 i 55 anys, per parlar de diversos temes. Les trobades sˇn a les 21h i acaben a les 22:30h, i s'inicia sempre amb un sopar.

Recesos d'Emaus

La parr˛quia organitza dos cops l'any uns recesos anomenats d'Emmaus, a la tardor i a la primavera, uns d'homes i altres de dones. Tots els qui han participat, tenen una trobada setmanal a la parr˛quia, d'adoraciˇ, pregÓria i preparaciˇ dels propers recesos. Les dones tenen la trobada els dilluns de 20:30h fins les 22h, i els homes els dimarts, de 20:30h fins les 22h. Sovint fem trobades conjutes d'homes i dones.