Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

Noticies  

Canvi de rector. El diumenge dia 4 d'octubre tindrà lloc la cerimònia d'entrada del nou responsable de la parròquia de la Mare de Déu de Betlem, Mn. Adilson Tolentino, i el comiat de l'actual rector, Mn. Joan Costa. Ajuntarem les misses de 12 i 13, i tindrà lloc a les 12:30h, amb una missa bilingüe, perquè hi poguem participar tota la comunitat parroquial. 

Catequesi. Ja es pot apuntar els infants a la catequesi, els dimecres i divendres al despatx parroquial. Els infants comencen la catequesi a 3 curs de primària. Hi ha dos anys per preparar-se per la comunió. Les sessions de catequesi són els dimarts de 17:30 a 18:45h, i la participació a la missa de d'infants del diumenge a les 13h. També tenim catequesi de postcomunió. La catequesi de confirmació té lloc els dissabtes de 5 a 7. Estem pendents de les primeres comunions que no es van poder fer en acabar el curs passat, i caldrà posar-nos d'acord amb els pares per organitzar-les.

Ja tenim tots els Apòstols! En un Consell parroquial es va decidir de tirar endavant completar les escultures dels apòstols, que estan a les columnes de la nau central. Ja les tenim totes a la parròquia, tres ja col·locades, i les altres 9 exposades al Baptisteri. Resta ara preparar les peanes on s'han de col·locar i pujar-les a les fornícules que hi ha a les columnes de la nau central del temple, embellint així la nostra església. S'ha preparat també la il·luminació adient perquè es puguin veure prou bé. Esperem que en breu els tinguem tots col·locats al seu lloc.  

sant Tomàs

Donatius. S'ha fet moltes millores a la parròquia al llarg dels últims mesos, com ara millorar la il·luminació de les capelles laterals, s'han arreglat les teules dels sostres que provocaven humitats dins l'església, i s'han canviat algunes caixetes de donatius que s'havien trencat. Ara s'està reparant i repintant les humitats que s'havien filtrat dins l'església, seguirem millorant la il·luminació del sostre, i sobretot està previst de pintar l'entrada de l'església i posar panells informatius de la història de la parròquia. Tot s'ha de pagar, per la qual cosa, si voleu contribuir-hi, podeu fer el vostre donatiu per Internet, tot clicant aquí: Donació/Donate

Resultat d'imatges de donate

Visita Turística a la Web. Després de la positiva experiència de l'estiu passat, de tenir amb nosaltres un grup de joves de l'associació Nartex, que es dediquen a evangelitzar a través de l'art, que oferien visites guiades de la nostra parròquia als turistes que ho desitjaven, i que han estat força els que ho van sol·licitar, hem decidit posar "virtualment" per internet aquest recorregut, per tal que tothom pugui seguir la història, l'arquitectura i l'art que hi és present en la nostra església. Podeu accedir-hi a traves de la web de la parròquia, tot prement el botó que indica la vistita turística. Hom pot seleccionar l'idioma en la mateixa pàgina web d'entrada de la parròquia. Link

 

 

Index Cast Index Cat

 

Desde el domingo 24 de mayo, hemos retomado el horario normal de las misas de los domingos (a las 11h, 12h, 13h, i 20h).

Deberemos tener en cuenta estas orientaciones para cumplir la legislación sanitaria.

 

 

CovidCast

Nuestra Iglesia de la Madre de Dios de Belén está abierta por las mañanas de 10 a 14h, donde se puede entrar para rezar.

Misas (y adoraciones) por Intenet

Televisión

Radio

 

Presentación

 

 

Benvolgut/da

 Apreciado/a
Esta es la Web de la Parroquia de la Virgen María de Belén. Aquí encontrarás información de la parroquia: su historia, la vida pastoral, noticias, actividades, horarios de Misas y de confesiones, la hoja parroquial y la manera de posaros en contacto con nosotros.

Desde esta página Web queremos ofreceros la posibilidad de un verdadero encuentro con Cristo, bono y renovando el llamamiento a la conversión y a una nueva evangelización, petición que el santo Padre Juan Pablo II nos pidió ahincadamente.

Queremos hacer de nuestra iglesia parroquial una casa y escuela de comunión y de servicio fraterno. Esperamos vuestra colaboración sincera.
Que la Virgen María, en su advocación de la Virgen María de Belén, bendiga todos los internautas que navegáis por estas páginas.


Vuestro rector, Mn. Joan Costa i Bou

 

Sacerdotes de la parroquia

Mn. Joan Costa Carlos enrique P. Raimon
Mn. Joan Costad> Mn. Carlos Enrique Rodríguez Leal P. P. Raimon Negre

Nuestros seminaristas

Edu Matas

Este año tendremos con nosotros los fines de semana un seminarista del  Seminario de Barcelona. Se llama Eduard Mata.

Ha estudiado la carrera de Farmacia y Dios le ha llamado a la vida sacerdotal.  

Preguem per la seva santedat i perseverança. p>