Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

Noticies  

Atenent a la ràpida transmissió del Covid-19 i a les normatives civils i eclesiàstiques que ens han arribat, i havent entrat ja a la fase 0,5, pel que fa a la parròquia veiem oportú:

- Retornem a les misses, però a la nau central. Degut a l'edat del P. Raimon, i que viu amb altres sacerdots d'edat avançada, no es veu adient que vingui a la parròquia mentre no hi hagi més seguretat pel que fa a la salut, i per tant, només hi haurà missa al matí, a les 11h en castellà i a les 13h en català els dies feiners.

- A partir del diumenge 24 de maig, tornarem a l'horari habitual de misses els diumenges, és a dir, a les 11h, 12h, 13h i 20h. 

- A partir de la setmana del 25 de maig reprendre les adoracions d'Emmaus i Effetà.

- No hi haurà catequesi d'infants, ni de confirmació ni d'adults mentre no s'obrin les escoles

- Se suprimeixen les trobades de l'Abrigall del avis els dimecres.

- Se suprimeix l'adoració dels dijous per la tarda.

Tot plegat fins que les autoritats permetin de retornar a la normalitat pastoral.

Sentim les molèsties que tot això comporta, però és un deure moral i una responsabilitat de no facilitar l'expansió del virus, en prejudici dels possibles afectats i perquè la sanitat pública pugui atendre tots els malalts que ho necessitin.

Ja tenim tots els Apòstols! En un Consell parroquial es va decidir de tirar endavant completar les escultures dels apòstols, que estan a les columnes de la nau central. Ja les tenim totes a la parròquia, tres ja col·locades, i les altres 9 exposades al Baptisteri. Resta ara preparar les peanes on s'han de col·locar i pujar-les a les fornícules que hi ha a les columnes de la nau central del temple, embellint així la nostra església. S'ha preparat també la il·luminació adient perquè es puguin veure prou bé. Manquen diners per fer front a les despeses de col·locació Agrairem totes les aportacions que pugueu fer per acabar aquest projecte. Aquí podeu veure una de les noves escultures. 

sant Tomàs

Donatius. S'ha fet moltes millores a la parròquia al llarg dels últims mesos, com ara millorar la il·luminació de les capelles laterals, s'han arreglat les teules dels sostres que provocaven humitats dins l'església, i s'han canviat algunes caixetes de donatius que s'havien trencat. Ara s'està reparant i repintant les humitats que s'havien filtrat dins l'església, seguirem millorant la il·luminació del sostre, i sobretot està previst de pintar l'entrada de l'església i posar panells informatius de la història de la parròquia. Tot s'ha de pagar, per la qual cosa, si voleu contribuir-hi, podeu fer el vostre donatiu per Internet, tot clicant aquí: Donació/Donate

Resultat d'imatges de donate

Visita Turística a la Web. Després de la positiva experiència de l'estiu passat, de tenir amb nosaltres un grup de joves de l'associació Nartex, que es dediquen a evangelitzar a través de l'art, que oferien visites guiades de la nostra parròquia als turistes que ho desitjaven, i que han estat força els que ho van sol·licitar, hem decidit posar "virtualment" per internet aquest recorregut, per tal que tothom pugui seguir la història, l'arquitectura i l'art que hi és present en la nostra església. Podeu accedir-hi a traves de la web de la parròquia, tot prement el botó que indica la vistita turística. Hom pot seleccionar l'idioma en la mateixa pàgina web d'entrada de la parròquia. Link

 

 

Video de l'exposició d'aquest any

 

Fotos de l'exposició de l'any 2018