Parròquia de la

Mare de Déu de Betlem

 

c. Xuclà 2, 08001 Barcelona

933183823

mdbetlem15@arqbcn.cat

Vida parroquial 

Recursos 

Noticies  

Atenent a la ràpida transmissió del Covid-19 i a les normatives civils i eclesiàstiques que ens han arribat, i havent entrat ja a la fase 0,5, pel que fa a la parròquia veiem oportú:

- Retornem a les misses, però a la nau central. Degut a l'edat del P. Raimon, i que viu amb altres sacerdots d'edat avançada, no es veu adient que vingui a la parròquia mentre no hi hagi més seguretat pel que fa a la salut, i per tant, només hi haurà missa al matí, a les 11h en castellà i a les 13h en català els dies feiners.

- A partir del diumenge 24 de maig, tornarem a l'horari habitual de misses els diumenges, és a dir, a les 11h, 12h, 13h i 20h. 

- A partir de la setmana del 25 de maig reprendre les adoracions d'Emmaus i Effetà.

- No hi haurà catequesi d'infants, ni de confirmació ni d'adults mentre no s'obrin les escoles

- Se suprimeixen les trobades de l'Abrigall del avis els dimecres.

- Se suprimeix l'adoració dels dijous per la tarda.

Tot plegat fins que les autoritats permetin de retornar a la normalitat pastoral.

Sentim les molèsties que tot això comporta, però és un deure moral i una responsabilitat de no facilitar l'expansió del virus, en prejudici dels possibles afectats i perquè la sanitat pública pugui atendre tots els malalts que ho necessitin.

Ja tenim tots els Apòstols! En un Consell parroquial es va decidir de tirar endavant completar les escultures dels apòstols, que estan a les columnes de la nau central. Ja les tenim totes a la parròquia, tres ja col·locades, i les altres 9 exposades al Baptisteri. Resta ara preparar les peanes on s'han de col·locar i pujar-les a les fornícules que hi ha a les columnes de la nau central del temple, embellint així la nostra església. S'ha preparat també la il·luminació adient perquè es puguin veure prou bé. Manquen diners per fer front a les despeses de col·locació Agrairem totes les aportacions que pugueu fer per acabar aquest projecte. Aquí podeu veure una de les noves escultures. 

sant Tomàs

Donatius. S'ha fet moltes millores a la parròquia al llarg dels últims mesos, com ara millorar la il·luminació de les capelles laterals, s'han arreglat les teules dels sostres que provocaven humitats dins l'església, i s'han canviat algunes caixetes de donatius que s'havien trencat. Ara s'està reparant i repintant les humitats que s'havien filtrat dins l'església, seguirem millorant la il·luminació del sostre, i sobretot està previst de pintar l'entrada de l'església i posar panells informatius de la història de la parròquia. Tot s'ha de pagar, per la qual cosa, si voleu contribuir-hi, podeu fer el vostre donatiu per Internet, tot clicant aquí: Donació/Donate

Resultat d'imatges de donate

Visita Turística a la Web. Després de la positiva experiència de l'estiu passat, de tenir amb nosaltres un grup de joves de l'associació Nartex, que es dediquen a evangelitzar a través de l'art, que oferien visites guiades de la nostra parròquia als turistes que ho desitjaven, i que han estat força els que ho van sol·licitar, hem decidit posar "virtualment" per internet aquest recorregut, per tal que tothom pugui seguir la història, l'arquitectura i l'art que hi és present en la nostra església. Podeu accedir-hi a traves de la web de la parròquia, tot prement el botó que indica la vistita turística. Hom pot seleccionar l'idioma en la mateixa pàgina web d'entrada de la parròquia. Link

 

 

Index Cast Index Cat

 

Covid-19: Ya hemos entrado en la fase 0,5 y podemos retomar las misas. Sin embargo, solo se celebraran las misas de 11h y de 13h por las mañanas los días feriales.

A partir del domingo 24 de mayo, volveremos al horario normal de las misas de los domingos (a las 11h, 12h, 13h, i 20h).

Deberemos tener en cuenta estas orientaciones para cumplir la legislación sanitaria.

 

 

CovidCast

Nuestra Iglesia de la Madre de Dios de Belén está abierta por las mañanas de 10 a 14h, donde se puede entrar para rezar.

Misas (y adoraciones) por Intenet

Televisión

Radio

 

Presentación

 

 

Benvolgut/da

 Apreciado/a
Esta es la Web de la Parroquia de la Virgen María de Belén. Aquí encontrarás información de la parroquia: su historia, la vida pastoral, noticias, actividades, horarios de Misas y de confesiones, la hoja parroquial y la manera de posaros en contacto con nosotros.

Desde esta página Web queremos ofreceros la posibilidad de un verdadero encuentro con Cristo, bono y renovando el llamamiento a la conversión y a una nueva evangelización, petición que el santo Padre Juan Pablo II nos pidió ahincadamente.

Queremos hacer de nuestra iglesia parroquial una casa y escuela de comunión y de servicio fraterno. Esperamos vuestra colaboración sincera.
Que la Virgen María, en su advocación de la Virgen María de Belén, bendiga todos los internautas que navegáis por estas páginas.


Vuestro rector, Mn. Joan Costa i Bou

 

Sacerdotes de la parroquia

Mn. Joan Costa Carlos enrique P. Raimon
Mn. Joan Costad> Mn. Carlos Enrique Rodríguez Leal P. P. Raimon Negre

Nuestros seminaristas

Edu Matas

Este año tendremos con nosotros los fines de semana un seminarista del  Seminario de Barcelona. Se llama Eduard Mata.

Ha estudiado la carrera de Farmacia y Dios le ha llamado a la vida sacerdotal.  

Preguem per la seva santedat i perseverança. p>